OX-specialen

Datum: 2005-04-10
Förare: Danne
Co-driver: Tomas
Fordon: KPG 423, Cobran
Tävling OX-specialen, Mariestads MS
Resultat totalt   10:a/18
Sträckresultat 11, 11, 11, 7, 10, 9, 13, 13, 11 5, 13, 6
Klass::   Volvo Original CUP
Betyg:
Kommentar: Målsättningen inför tävlingen var att åka upp och försöka få med oss några mästerskapspoäng, och det lyckades vi med. Även om det stundtals kändes frustrerande att vi inte kunde hänga med de allra snabbaste, så får vi inte glömma att träning ger färdighet, och om vi åker lite mer asfalttävlingar kommer vi också kunna hänga med bättre.
På de första proven bjöds vi på en del överraskningar i form av under- och överstyrning, men sett över hela tävlingen så gick det mesta relativt odaramatiskt till väga.
Vi lyckades plocka en placering på sista rundan, och får vara nöjda med vår tiondeplats, med tanke på att vi hade närmare till de som slutade efter oss än de som slutade före.
Placeringar för våra klubbkompisar:
SMK Trollhättan: Johan Rylander,1:a A-förare Grupp H, Mikael Johansson, 6:a B-förare Grupp H, Stefan Svensson, 3:a C-förare Grupp H, Kim Pettersson Brutit C-förare Grupp H.
MK Team Treske: Niklas "Lell" Andersson, 9:a VOC C-förare


 


Ivrig att få komma fram skjuter Cobran Peder Johanssons fina VOC framför sig

 
Bild från vändningen på SP 2. Vi är väldigt besvikna att de tog korten på andra varvet, på första varvet åkte vi på sladd... 
Ytterligare två bilder från SP 2, denna gången på tredje och sista varvet.

 

Vi har fått några bilder skickade till oss från kompisen Linda Stavgren, flickvän till konkurrenten och kompisen Niklas "Lell" Andersson, tack Linda!

Vi var ju tvungna att utnyttja att vi skaffat buss, så jag och Tomas cyklade runt specialproven, medan alla andra gick. Innan tävlingen var vi alltså snabbast runt specialproven!
Här är en bild från SP 3 där vi tappade tid varje gång, för att jag inte fick till den snäva vändningen.Här är vi i utgången av chikanen på SP4Vändningen på SP 4.Slut på det roliga, så var det bara lastning och hemfärd kvar!

 


genesis...

denna sida uppdaterades senast 2006-03-27 21:17