Broditsnurren

Datum: 2005-04-23
Förare: Danne
Co-driver: Ulrika!!!
Fordon: KPG 423, Cobran
Tävling   Broditsnurren, Carlsborgs MK
Resultat totalt   10:a/11
Sträckresultat 11, 10, 11, 10
Klass::   Volvo Original CUP
Betyg:
Kommentar: Även inför denna asfalttävling var jag väldigt ödmjuk, det var färre startande denna gång, men de flesta som slog oss i Mariestad fanns med på startlinjen.
Allt gick bra inför tävlingen, och jag hade för första gången på länge tomgång i bilen... Efter att ha cyklat sträckan som skulle avverkas fyra gånger, tillsammans med Ulrika, min kartläsare för dagen, så var det dags för start. Första genomkörningen gick problemfritt, men när vi kom tillbaka insåg vi snabbt att vi tagit för lång tid på oss. Jag försökte ta i mer på andra försöket, och kapade några sekunder på min egen tid, men avståndet till de framförvarande blev inte mindre... På SP3, då sträckan kördes baklänges, tappade jag funktionen i växelspaken. Med bara tvåans växel tappade vi mycket tid, och blev avhängda i slutet av resultatlistan. På SP4 tog jag sedan i för allt jag var värd, för att få med mig åtminsotne en bra tid hem. Vi kapade vår egen bästa tid med fyra sekunder, och började nu komma ner till en något mer konkurrenskraftig tid. Tyvärr var tävlingen över för denna gång, och vi slutade 10:a av 11 startande.
Den tuffa konkurrensen i klassen visade sig återigen, det går inte att hänga med om man bara satsar halvhjärtat. Mina däck var för dåliga och förberedelserna likaså, och då hänger man inte med i toppen.
Målet med asfalttävlingarna har dock inte varit att vinna, utan att ta bilen hel i mål och få med oss mästerskapspoäng, och det lyckades bra även denna gång. Nu längtar vi till grussäsongen!!!
Placeringar för våra klubbkompisar:
SMK Trollhättan: Johan Rylander,2:a A-förare Grupp H, Mikael Johansson, 5:a B-förare Grupp H, Stefan Svensson, 3:a C-förare Grupp H, Kim Pettersson, 5:a C-förare Grupp H.
MK Team Treske: Niklas "Lell" Andersson, 9:a VOC C-förare


genesis...

denna sida uppdaterades senast 2006-03-27 21:15